Project Print this project
Apenheul entrance covering | Pneu | Netherlands

\""
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

General information
Location address Apenheul Zoo, Apeldoorn
Location country Netherlands
Name of the client/building owner Apenheul Zoo
Function of building Entertainment & recreation
Degree of enclosure Open structure
Number of layers multi-layer
Short description of the project Circular steelstructure with air-inflated ETFE-cushions as an entrance to the Apenheul. The structure is supported by eight columns. The airpressure in the cushions is about 0.3 Pa.
Misc. project details
Duration of use
Temporary or permanent structure Permanent
Design lifespan in years 11-20
Material of the cover
Cable-net/Textile/Hybrid/Foil Foil
Material Fabric/Foil ETFE-foil
Main dimensions and form
Covered surface (m2) 870
Involved companies
Engineers Tentech BV
Editor
Editor Rogier Houtman
 
Knowledgebase
Database
Library
Links
Order TensiNet Publications




 

developed by - kmo2web.be